event-tip4

Tip 4: Udendørs teambuilding

Udendørs team aktiviteter huskes ofte bedst, da kombinationen af frisk luft og sjove/tankevækkende aktiviteter ligger uden for de fleste menneskers normale hverdag. Der er et væld af muligheder i den danske natur. Vi kan kun anbefale, at du bruger dem. Derfor har vi samlet ti tips til udendørs teambuilding. Her er det fjerde tip:

 

Tip 4: Nødvendige faciliteter

Som tidligere skrevet er det en god ide, at tjekke området og finde ud af, hvor der ligger offentlige toiletter. Hvis jeres aktiviteter ligger uden for højsommeren, bør du endvidere tjekke, om toiletterne er låst op på det ønskede tidspunkt. Det gøres bl.a. på det lokale turistkontor.
Findes der ikke stationære toiletter kan du evt. selv sørge for at medbringe et tørkloset. Dette sættes op min. 200 m. fra selve aktivitetsområdet. Toilettet bør placeres på et tørt, helst højtliggende område af hensyn til eventuelle regnbyger. Det kan være en god ide at købe et lille højt telt, hvor man kan placere toilettet.

Som tidligere nævnt, er det også en god ide, at deltagerne har mulighed for at sætte sig ned undervejs i forløbet.

Vil du vide mere om udendørs teambuilding, er du altid velkommen til at kontakte Peter Dalsgaard fra Eventsupport på tlf. 86893700 eller mail peter@eventsupport.dk

 

Del
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team