event-tip3

Tip 3: Udendørs teambuilding

Udendørs team aktiviteter huskes ofte bedst, da kombinationen af frisk luft og sjove/tankevækkende aktiviteter ligger uden for de fleste menneskers normale hverdag. Der er et væld af muligheder i den danske natur. Vi kan kun anbefale, at du bruger dem. Derfor har vi samlet ti tips til udendørs teambuilding. Her er det tredie:

Tip 3: Tilpas øvelserne til deltagerne

 

Der er altid en vis risiko forbundet med at lave udendørs aktiviteter for grupper. Nogle mennesker bliver let nervøse, når de får at vide, at de skal deltage i udendørs arrangementer. Disse personer har typisk svært ved at miste kontrollen, og det bedste du kan gøre, er at holde et højt informationsniveau omkring de praktiske omstændigheder. Det er ofte nok til at flytte fokus fra bekymring til begejstring.

 

Mange forbinder udendørs team aktiviteter med klatrebaner, tømmerflåder og rappelling. Hvis du har en blandet gruppe, er der rigtig mange andre muligheder, som er knap så ekstreme. Det kan f.eks. sagtens lade sig gøre at lave et udendørs mødelokale: Det giver en helt anden dynamik, når man sidder i naturen.

Glem overheaden derhjemme og benyt jer af de omkringliggende muligheder. Sand eller blød jord kan bruges til at tegne grafer og diagrammer. Efter parvise walk and talk sessioner, kan deltagerne byde ind på et efterfølgende samlet møde på helt anden vis end normalt.

Team aktiviteter i blandede grupper bør nogle gange primært træne lattermusklerne i forhold til kroppens andre muskler.

Vil du vide mere om udendørs teambuilding, er du altid velkommen til at kontakte Peter Dalsgaard fra Eventsupport på tlf. 86893700 eller mailpeter@eventsupport.dk

Del
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team