Ressource løb

 

Med RessourceLøb tilbyder Eventsupport et knivskarpt og stærkt teambuildingkoncept, som sætter fokus på deltagernes ressourcer.

Tør I træffe valg – og stå ved dem?

Når et team sammen sætter sig et mål, fordeler deres ressourcer på den bedst mulige måde og sammen går efter målet, bliver resultatet som oftest tilfredsstillelse, succes og lyst til flere udfordringer. Netop disse ingredienser er med til at udnytte ressourcerne optimalt.

RessourceLøb er en stærk teambuildingøvelse, hvor det gælder om at prioritere holdenes ressourcer og personlige performance, så den samlede løsning bliver bedst mulig.

Holdene bliver præsenteret for en lang række meget forskelligartede øvelser, og de skal nu i fællesskab finde ud af, hvordan de får flest point.

Med et RessourceLøb vil I opleve…

  • En aktivitet, hvor I skal træffe mange valg og turde stå fast på dem
  • Jeres individuelle ressourcer kommer i spil
  • Fokus på holdindsats er helt i top

Denne aktivitet kan med stor fordel følges op af en senere evaluering, hvor vi sammen kigger på, om I bruger ressourcerne på den rigtige måde i virksomheden.

Reference

Reference

“…især tak for løbet. Det var godt udtænkt, med gode øvelser og lagde op til mange gode refleksioner. I har virkelig et godt koncept og deltagerne var meget glade for alle øvelserne. Mange tak!”

Veronica De Ricqlés
HR Manager
Coop Trading A/&S


Værd at vide

Værd at vide

Hvis du vælger et Ressourceløb til jeres næste teambuilding arrangement, giver du deltagerne mulighed for at komme i dybden med deres samarbejde og udnyttelse af ressourcer.

Vi tager gerne en snak om udfordringerne i netop jeres virksomhed/afdeling, så vi kan implementere dette i aktiviteterne.


Antal deltagere: 10-200 personer
Location: Overalt i Europa
Sæson: Hele året – udendørs
Varighed: 3-6 timer
Niveau: Normal god form
Beklædning: Efter årstiden
Pris.: Fra kr. 470 pr. pers v/50 pers.
(4 timer ved levering i Danmark)
Referencer: Bl.a. Coop, Hamlet Protein, ATEA,
Lundbeck, SalesForce1 m.fl.

For mere information ring på +45 86893700
eller skriv en mail til info@eventsupport.dk

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team