Camp Robin Hood

 

Underholdende og tematiseret team-event. Camp Robin Hood er naturlig teambuilding derude, hvor der er højt til himlen og langt til den mentale horisont!

Når I har været gennem Camp Robin Hood – kan helten fra Sherwood og alle hans mænd godt gå hjem og lægge sig.

For at nå dette niveau er det naturligvis nødvendigt med god træning, og det er netop, hvad denne dag byder på. Vi sætter scenen og danner gode rammer om sjove og lettilgængelige dyster, som alle er tematiserede.

I vil blive stillet over for en række sjove og udfordrende øvelser, der sætter konkurrenceelementet i højsæde, og hvor deltagerne bliver udfordret på intellekt, snarrådighed, kreativitet, præcision, styrke og udholdenhed.

Forklædt som lystige svende vil I opleve

  • Udklædte instruktører med stort engagement
  • Tidssvarende rekvisitter
  • Underholdende aktiviteter, som appellerer til de fleste

Tag det gode humør og kampgejsten med i skoven og bliv overrasket over dine venners/kollegaers evner som skovens mænd og kvinder.

Camp Robin Hood kan kombineres med en aften-event , hvor deltagerne f.eks. samles om bålet og den helstegte pattegris, og hvor snakken går lystigt om dagens oplevelser.

Reference

Reference

“Tak for en inspirerende, sjov og på alle måder herlig dag. I kan tro der bliver snakket – og hånet – lige fra morgenstunden. En dejlig fælles oplevelse, som nok skal holde længe.. Vi nød også den lækre mad og kunne jo sidde i teltet og kigge ud på regnen og markerne. Rigtig hyggeligt”

Ulla Maul
Maul Biler A/S


Værd at vide

Værd at vide

Når man lader sig gribe af stemningen og kaster sig ud i legen, er Robin Hood det herligste univers at boltre sig i. Her kan alle være med – og man må gerne opføre sig helt anderledes end til daglig.

Dette giver gode mulighed for at se nye sider af kollegaerne, og hvem ved, måske kan disse ressourcer bruges i dagligdagen.


Antal deltagere: 10-200 personer
Location: Overalt i Danmark
Sæson: Hele året – udendørs
Varighed: 2-3 timer
Niveau: Alle kan være med
Beklædning: Efter årstiden
Pris.: Fra kr. 390 pr. pers v/50 pers.
(3 timer ved levering i Danmark)
Referencer: Bl.a. PwC, Clemens Advokater,
Leo Pharma A/S, Maul Biler

For mere information ring på +45 86893700
eller skriv en mail til info@eventsupport.dk

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team