Agent Acadmy

 

Tag med på Agent Academy. Denne aktivitet er uden tvivl vores allermest hæsblæsende team-event! En dag på Agent Academy bliver langt fra “another boring day at the office”!

Har du altid drømt om at være hemmelig agent, eller skal I ”bare” opleve en anderledes, drønspændende og hæsblæsende team-aktivitet?

Grundene til at prøve vores Agent Academy aktivitet kan være mange, og vi garanterer, at I bliver revet med af stemningen, når I kaster jer ud i udfordringerne som agent-aspiranter ved denne afgørende agent-eksamen.

Aktiviteten kommer allerbedst til sin ret, når deltagerne ikke ved, hvad der skal ske. Så kan vi lave en spektakulær intro, som virkelig sætter stemningen. I vil blive udfordret i forskellige discipliner, og holdet, som forstår at arbejde sammen og som tør ”lege” mest med, vinder som regel.

Mens I drøner rundt, vil I opleve:

  • En gennemført aktivitet med fokus på detaljerne
  • At jeres sanser skærpes, og at I vil blive i tvivl om, hvad der er leg, og hvad der er virkelighed
  • Overraskelser og adrenalin

Vi kan skalere Agent Academy op og ned, så det passer præcis til jeres behov. Vores dygtige game-masters guider jer sikkert igennem, så alle får bedst muligt udbytte af aktiviteten.

Reference

Reference

“En stor tak til jer for et vellykket arrangement i weekenden. Der blev grinet meget på selve dagen og også her efterfølgende. Alle har haft en god historie eller to at fortælle, så vores arrangement må siges at være en succes.”

Michael Prehn
Top Rejser


Værd at vide

Værd at vide

Agent Academy kan skaleres op og ned efter behov. Vi har lavet dele af aktiviteten på 3 timer og vi har haft det store set-up på 24 timer. Ligegyldig hvilken løsning I vælger, vil I opleve et væld af sjove detaljerede opgaver og missioner, der skaber illusionen om, at I virkelig er agenter på en hemmelig mission.

Der er en klar rød tråd gennem hele forløbet og aktiviteten egner sig fortrinligt som optakt til en aften på casino eller lign.


Antal deltagere: 10-300 personer
Location: Overalt i Europa
Sæson: Hele året – udendørs
Varighed: 3-24 timer
Niveau: Alm. god form anbefales
Beklædning: Til udendørs aktivitet
Pris.: Afhængig af tid, omfang, indhold og antal. Forhør nærmere
Referencer: Bl.a. LEGO System, Top Rejser,
EG A/S m.fl.

For mere information ring på +45 86893700
eller skriv en mail til info@eventsupport.dk

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team