A day at the Movies

 

Og Oscar’en for årets bedste teambuilding aktivitet går til…

Eventsupports “A day at the movies”. Fuldendt og kreativ teambuilding-aktivitet fra sjov idé til helt færdig film og prisuddeling.

Forestil dig dine kollegaer finde deres indre Steven Spielberg, Alfred Hitchcock, Stanley Kubrick eller Martin Scorsese frem.

Med A day at the Movies, giver vi jer muligheden for en god procesøvelse, hvor I sammen finder frem til et emne, laver storyboard og skaber en film. I får mulighed for, på en sjov og kreativ måde, at skabe en fælles historie.

Dette er regulær teambuilding, hvor I sammen skaber værket, og i processen kommer omkring emnet fra flere vinkler. Her har I mulighed for at bearbejde dagligdags situationer – og omsætte dem til det levende billede. At The Movies kan f.eks. bruges som en festlig afslutning og evaluering på et forløb.

Når I sætter A day at the movies på plakaten vil I opleve:

  • Processen fra idé til færdig film
  • Mulighed for at nørde igennem
  • En rød tråd gennem hele aktiviteten

Efter optagelserne kan I vælge at lave en gallapremiere med uddeling af Oscarstatuette for ”Årets Bedste Film”. Vi sørger gerne for hele eventen – lige fra kreative rekvisitkasser, klaptræ og kamera til Oscarstatuette, filmredigering og popcorn

Reference

Reference

“Man kommer ud i opgaver man helt sikkert ikke har prøvet før, der bliver rykket ved grænser på den fede måde og det bedste er at Instruktørerne er super professionelle, men med god humor.
Dette er klart et event jeg vil anbefale til virksomheder som vil prøve noget andet og få
nogle super sjove film, samt have en rigtig sjov og hyggelig oplevelse sammen. Krydr det af med et award show og lykken er gjort.”

Tina Milton
AWA


Værd at vide

Værd at vide

Vi skal nok sørge for, at teknikken spiller, og at deltagerne bliver motiverede til at gå all-in. De bedste film skabes, når I tør kaste jer fuldt og helt ind i den kreative proces.

Her er garanti for en lærerig proces og masser af gode grin…… And Action!


Antal deltagere: 10-200 personer
Location: Overalt i Danmark
Sæson: Hele året – udendørs
Varighed: 2-3 timer
Niveau: Alle kan være med
Beklædning: Efter årstiden
Pris.: Fra kr. 390 pr. pers v/50 pers.
(3 timer ved levering i Danmark)
Referencer: Bl.a. AWA, DONG Energy,
Novozymes, SalesForce1 m.fl.

For mere information ring på +45 86893700
eller skriv en mail til info@eventsupport.dk

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team