Teambuilding Silkeborg

Glade, tilfredse og velfungerende medarbejdere er alfa omega for din virksomhed. Glade medarbejdere sikrer et godt og effektivt arbejdsmiljø samt skaber resultater på bundlinjen. Hos Eventsupport har vi bred erfaring med teambuilding i alverdens afskygninger, og vi kan med sikkerhed sørge for et godt teambuilding event for dig og dit team. Med vores mange teambuilding tilbud i Århus og omegn hjælper vi med at fremme teamets holdånd samt styrke kommunikationen og de personlige relationer medarbejderne imellem. Og så er det sjovt!

Teambuilding Silkeborg: Hvad kan vi tilbyde?

Teambuilding er et uundværligt værktøj, når teams skal rystes sammen og blive bedre til at tackle hverdagens udfordringer. Teambuilding giver medarbejderne et bedre sammenhold, når de kastes ud i sjove, skæve og krævende udfordringer, der er alt andet end ”another boring day at the office”. Når medarbejdernes kompetencer kombineres på kryds og tværs styrkes de i at samarbejde – både om den givne opgave og ultimativt om at nå virksomhedens mål. Teambuilding er altså alt andet end en dag spildt med leg og sjov – det er en nødvendig investering i din virksomhed.

Hos Eventsupport tilbyder vi fleksible løsninger, som skræddersys til at imødekomme lige netop det behov, din virksomhed måtte have. Vi arbejder ud fra en vished om, at ikke to teams er ens, og at hvert enkelt event derfor er helt unikt. Glem derfor alt om pakkeløsninger – fleksibilitet og personlig tilpasning er nøgleord, når vi arrangerer jeres event helt fra bunden, så det passer optimalt med lige præcis jeres fokusområde.

Vi er ligeledes yderst fleksible, når det kommer til lokation. Vi arbejder overalt i Danmark – og også i udlandet. Så hvad end din teambuilding er i Silkeborg, København, midt ude i en skov eller sågar i Tyskland eller England, så er vi helt med på idéen. Kun fantasien sætter grænser.

Vi hjælper også gerne med at finde den perfekte lokation,da vi har en lang række samarbejdspartnere overalt i landet. Vi hjælper ligeså gerne med at arrangere transport, catering samt booking af oplægsholdere. Vi har stor erfaring indenfor en bred række typer af events, hvorfor du trygt kan lægge hele dit arrangement i vores hænder.

Teambuilding silkeborg

Prøv vores nye indendørsaktiviteter

Såfremt vejrguderne ikke sørger for sol fra en skyfri himmel, har vi naturligvis også et væld af indendørsaktiviteter, dit team kan prøve kræfter med. Prøv Teambuilding Light og tag del i en række medrivende øvelser, der drager referencer til dagligdagen og aktiverer medarbejderne på bedste vis. Eller gå all-in med filmproduktion i vores ”A day at the movies” aktivitet – en kreativ procesøvelse fra spontan idé til færdig film og prisuddeling.

Hos Eventsupport står vi altid klar til at besvare spørgsmål samt yde kompetent rådgivning om teambuilding, og hvad der passer til lige netop dit team. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Følg med i vores Teambuilding events i Silkeborg

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team