Teambuilding Århus

Trænger dit team til blive rystet mere sammen, og skal I blive bedre til at arbejde sammen om at nå virksomhedens fælles mål? Med vores mange tilbud om teambuilding i Århus og omegn hjælper vi hos Eventsupport med at fremme dit teams holdånd samt styrke kommunikationen og de personlige relationer medarbejderne imellem. De styrkede relationer bidrager til et mere behageligt og effektivt arbejdsmiljø, hvilket giver virksomheden øgede chancer for vækst og succes. Teambuilding er altså en sund investering i din virksomhed.

Hvad kan vi tilbyde af teambuilding i Århus?

Hos Eventsupport ved vi, at ikke to teams er ens. Vi tilbyder derfor fleksible løsninger, som skræddersys til at imødekomme lige netop det behov, din virksomhed måtte have. Skal kommunikationen og synergien i et allerede etableret team forbedres, skal nye medarbejdere rystes sammen, eller har dit team en konkret udfordring, der skal løses? Vores specialiserede instruktører har bred erfaring indenfor teambuilding – så hvad end jeres behov er, skræddersyr vi et event, der passer optimalt med jeres fokusområde.

Vi arbejder ud fra tanken ”Team building for everyone –everywhere”. Vi kommer gerne ud til jer – hvad end det er i firmaet, på kursusstedet eller hvilken som helst anden lokation, der passer jer og jeres event. Vi medbringer alle nødvendige rekvisitter og remedier, sørger for god instruktion og tilbyder endda en efterfølgende evaluering. Med teambuilding hos Eventsupport i Århus og omegn får du et varieret og fleksibelt program, hvor alle kan være med – hvor end det passer dig.
Teambuilding århus

Prøv vores populære indendørsaktiviteter!

De danske vejrguder sørger desværre ikke altid for optimale betingelser for udendørsaktiviteter. Men tegner det op til regn på din næste firmaudflugt, så fortvivl ej! Vi tilbyder et væld af indendørsaktiviteter og –øvelser, der aktiverer og udfordrer medarbejderne. Prøv for eksempel Teambuilding Light og tag del i en række medrivende øvelser, der giver plads til engagement og refleksion samt drager referencer til dagligdagen. Eller gå all-in og prøv kræfter med filmproduktion i vores ”A day at the movies” aktivitet. Her sikres dit team en sjov og kreativ procesøvelse, hvor der opstilles latter-garanti! Du kan også vælge selv at sammensætte din dag – hos os har du næsten uendelige muligheder for at sammensætte din egen unikke teambuilding i Århus og omegn.

Hos Eventsupport står vi altid klar til at besvare spørgsmål samt yde kompetent rådgivning om teambuilding. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Følg med i vores Teambuilding events i Århus

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team