Sådan holder du et event dine gæster sjældent vil glemme

Hvad er et godt event?

Hvad der kendetegner et godt event afhænger 100% af det publikum, der skal deltage i eventet. Det giver sig selv, at hvad en gruppe børnehavebørn synes er sjovt, adskiller sig markant fra hvad et seriøst advokatfirma sætter pris på. Til et godt event gælder det derfor om at kende sin målgruppe, og sammensætte et program derudfra. Derudover er det vigtigt at man gør sig klart hvad formålet med eventet er: Hvis det udelukkende er for underholdningens skyld, kan et let, muntert program måske gøre det. Ønsker man derimod at give sin virksomhed en lærerig oplevelse, så er professionel og resultatorienteret teambuilding måske den rette løsning.

Hvordan afholder man et godt event?

Når det kommer til selve afholdelsen af eventet, er det planlægningen, der må stå sin prøve. Planlægning, koordinering og overblik er nemlig hemmelighederne bag ethvert godt arrangement. Der skal være styr på alle detaljer, og der skal også gerne være en plan B, hvis den oprindelige går i vasken. Uforudsete elementer som fx regn, blæst, sne eller sygdom er det gode events største fjender, og bør derfor tages med i overvejelsesprocessen.

Tjekliste til dit næste event

  • Kend din målgruppe/dit publikum/dine gæster
  • Find et godt tema/en god aktivitet
  • Find en god lokation
  • Sørg for underholdning
  • Sørg for forplejning
  • Planlæg, planlæg, planlæg – også det uforudsete

Har du brug for hjælp med dit event?

Lige meget om man skal planlægge en børnefødselsdag eller et firmaevent, er det et stort arbejde. Der er rigtig meget man skal holde styr på, men hvis projektet vokser dig over hovedet, og du har lyst til at smide håndklædet i ringen, er der heldigvis hjælp at hente hos professionelle eventplanlæggere. Hos Eventsupport i Ry hjælper vi private og erhverv med at arrangere de perfekte events. Vi tilbyder seriøse firmaevents til store og små virksomheder eller sjove arrangementer til børn i alle aldre – hvad end du ønsker, får vi det til at ske.

Vores katalog af events omfatter anderledes og kreative titler som fx:

Har du brug for inspiration til dit arrangement, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt Eventsupport på telefon +45 86 89 37 00 eller send os en mail på info@eventsupport.dk, så vi sammen kan stable dit drømme-event på benene.

Del
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team