event-tip2

Når møderum 7 bliver for trangt

”Når møderum 7 bliver for trangt”

I samarbejde med  Outdoorevents tilbyder Eventsupport et kursus for undervisere, konsulenter, HR-folk og andre, der vil lære at bruge naturens rum til teambuilding aktiviteter.

Her er langt fra tale om ”klassiske kanin-dræber kurser”, men derimod et kursus i implementering af naturens rum – og den kreativitet og synergi, der skabes, når der er højt til himlen og langt til horisonten. Du kommer hjem med masser af nye idéer til, hvordan du selv kan lave teambuilding aktiviteter og bruge naturens rum, næste gang Møderum 7 bliver for trangt.

Kurset forgår i Ry og i kursusgebyret er inkluderet fuld kursusforplejning med outdoorfrokost, frugt og snacks, drikkevarer, kaffe/the m.v. Du får et tool kit med dig hjem, der bl.a. indeholder skriftlige vejledninger på de gennemgåede øvelser og aktiviteter.

Undervisere på dette kursus er Harry Møller fra Outdoorevents/Havkajakskolen og Peter Dalsgaard, der er indehaver af firmaet Eventsupport. Begge er de garvede teambuilding instruktører, der på dette kursus øser ud af deres årelange erfaringer med brug af naturens rum.

Kurset er en del af Ry Outdoor Festival, der finder sted i Ry i dagene 3. – 5. juni 2016
Ry outdoor Festival er din mulighed for en aktiv weekend med venner og familie. Med Aarhus i forhaven og Himmelbjerget i baghaven har Ry den ideelle placering for den ultimative outdooroplevelse.

Kurset koster kr. 950,-
Du kan købe kurset her på Ry Outdoor Billetbestilling

Del
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Tags: , , ,

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team