image

Hvem slog direktør Abrahamsen ihjel?

Mon du kan løse denne mordgåde?

Direktør Abrahamsen blev fundet myrdet i sit herreværelse på 1. sal i strandvejsvillaen søndag formiddag. Døden indtraf mellem 8.15 og 9.15. Direktørens kone ringede straks til politiet, der hurtigt ankom til gerningsstedet, hvor de afhørte såvel konen som de ansatte. De havde naturligvis alle et alibi: Konen sov i soveværelset på 1. sal. Kokken var i gang med at forberede morgenmaden i køkkenet i underetagen. Gartneren var ude og høste grøntsager i køkkenhaven bagest på matriklen. Stuepigen hentede dagens post i postkassen for enden af den lange allé. Butleren ryddede op i direktørens omfattende garderobe ved soveværelset på 1. sal. Efter afhøringerne var politiet straks i stand til at afsløre morderen. Hvem var morderen – og hvordan afslørede politiet det ?

Hos Eventsupport holder vi af en rask lille mordgåde. Flere af vores underholdende team-events er bygget op omkring mystiske mordgåder. Deltagerne skal løse mordgåden gennem skarpsindigt samarbejde, godt team-work og sjove praktiske udfordringer.

Vil du forresten vide hvem der myrdede direktør Abrahamsen, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86893700 eller på mail info@eventsupport.dk

Så kan du også høre mere om vores spændende og (u)hyggelige team-events Kvinden på værelse 310, Mordet i Midtbyen og Baronessens Testamente

Del
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team