Firmaevent Århus

Med et succesfuldt firmaevent kan du skabe en uvurderlig fællesoplevelse, der ryster hele teamet sammen. Fælles oplevelser giver bedre sammenhold, kommunikation og samarbejde. Derfor kan et godt firmaevent forny arbejdsglæde og – motivation, øge produktiviteten på arbejdspladsen samt styrke fællesskabet. Hos Eventsupport tilbyder vi en bred vifte af skræddersyede firmaevents i Århus og omegn – så du vil altid kunne finde en løsning, der passer til lige netop dit teams unikke behov og præferencer.

Firmaevent Århus: Det kan vi tilbyde

Hos Eventsupport har vi bred erfaring med alverdens forskellige typer af firmaevents. Vi har derfor stor ekspertise indenfor området og kan derfor yde kyndig vejledning, når I skal have sammensat det perfekte event. Hos Eventsupport tilbyder vi en række fleksible løsninger, som skræddersys til at imødekomme lige netop det behov, din virksomhed måtte have.

Vi arbejder ud fra tanken, at ikke to teams er ens. Glem derfor alt om pakkeløsninger – fleksibilitet og personlig tilpasning er nøgleord, når vi arrangerer jeres event helt fra bunden, så det passer optimalt med lige præcis jeres fokusområde.

Fleksibilitet er ligeledes i højsædet, når det kommer til lokation. Vi arbejder overalt – i Danmark, udlandet, skove, hoteller, forlystelselsesparker og meget mere. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for lokationen af jeres næste firmaevent. Vi medbringer alle nødvendige rekvisitter og står klar til motivere og aktivere – uanset hvor i verden, du ønsker at afholde dit event.

Kreative og udfordrende aktiviteter – også indendørs

Vi sætter en ære i at tænke ud af boksen og finde på udfordrende øvelser, når det kommer til temaaktiviteter. Prøv for eksempel vores populære og gådefulde mordmysterier, der tæller indendørsaktiviteten ”Mord på værelse 310” samt udendørsaktiviteten ”Mord i Midtbyen”, og find jeres indre detektiv frem, når I skal løse den komplicerede mordgåde! Med mysterium-aktiviteter udfordres teamets evne til at samarbejde, kommunikere og tænke ud af boksen til det yderste – samtidig med at I er garanteret masser af grin og gys.

Hos Eventsupport står vi altid klar til at besvare spørgsmål samt yde kompetent rådgivning om firmaevents, og hvilken type event, der passer til lige netop dit team. Du er altid velkommentil at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team