dreamstime_m_513812

Firma-events – nu med gratis is til alle…

Eventsupport tilbyder nu teambudiling og firmaevents med solskin og gratis is til alle

Sikken en dejlig solskinsuge. Denne uges høj sol og høje temperaturer har øget lysten til is betragteligt her på kontoret. Forhåbentlig byder de kommende måneder på rigtig mange gode solskinstimer.

Hos Eventsupport er vi allerede blevet lidt vilde i varmen – og inden vi fortryder, vil vi derfor  tilbyde jer en helt speciel “solskinsgaranti”. Garantien er ganske simpel: Book et teambuilding – eller personalearrangement hos Eventsupport til levering denne sommer overalt i landet. Hvis udendørstemperaturen kommer over 22 grader (celcius) under jeres arrangement, giver vi gratis is til alle deltagerne.

Du finder mere inspiration på vores hjemmeside eller i vores on-line e-katalog

Vil du have et godt input til, hvordan vi sikrer at alle deltagerne får en succesoplevelse – og måske en is – næste gang I skal lave et personalearrangement, er du altid velkommen til at kontakte mig. Uanset om det drejer sig om seriøs teambuilding eller sjov sommerfest. Det er helt uforpligtende – og helt sikkert inspirerende. Ring på 86893700 eller send en mail til info@eventsupport.dk 

Del
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team