(U)hyggelig halloween

 

Hos Eventsupport elsker vi halloween. Gru og gys i alle afskygninger er lige os. Få firmaer har så mange skeletter i skabene som vi har. Sammen med vampyrer, zombier, hekse, trolde, mumier og andet godtfolk.

Vi har lavet komplette halloween-events i
Esbjerg StorCenter, Bruuns Galleri, Ry City, Bloms Butikker, Bryggen Vejle m.fl.

Vi laver halloweenaktiviteter på mange forskellige måder, men garanterer uhygge og ubehag hver gang.

Vi tilbyder Halloween Sminkeværksted, hvor vores dygtige sminkører kan få det kønneste barn gjort skrækindjagende. Kan nemt kombineres med et Græskarværksted, hvor børnene lærer at skære de flotteste græskarlygter og kan tage deres lygtemand med hjem og lyse i de mørke efterårsaftener.

Vi kan indrette Little Shop of Horror , hvis I har et tomt butikslokale. Her vil man møde vores udklædte og lettere vanvittige instruktører. Kom indenfor, hvis du tør.

Eller hvad med en monsterjagt, hvor børnene skal finde vores udklædte monstre, som gemmer sig i centeret eller byen. Hvis man tør, vanker der en slikpose eller andet. Kan slutte med et flot monsteroptog.

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team