Synlig Walkaround

 

Vil I være sikre på en opsigtsvækkende aktivitet, kan Eventsupport hjælpe jer med walkaroundaktiviteter, der med garanti tiltrækker sig selfies og pressefotografer.

Safarimanden bookes i selskab med den store gorilla, der angiveligt har fanget ham i sit trange bur.

Her er et superflot og opsigtsvækkende kostume, der ved hjælp af falske ben og usynlige snore, får publikum til at måbe, når safarimanden og gorillaen Arnold går rundt på gågaden, til festivalen, i butikscentret, på messen eller sommerfestpladsen og snakker med tilskuerne om ”abefesten” fra i går eller beder om en banan til “mig og min makker”!

Er pressen til stede, er du så godt som sikker på et billede i avisen af safarimanden og gorillaen. Men bliv ikke bange: Det er bedre at have en go`-rilla end en ond’dulat i bur.

Den uheldige safarimand kan naturligvis dele ud af ønskede ting: firmaets klistermærker, slikposer, balloner, bananer osv.

Foruden Safarimanden er vi leveringsdygtig i et væld af fantasifulde kostumer og karakterer, der nok skal blive set.
Bare sig til.

Reference

Reference

“Jeg kender Peter fra min tid som bestyrelsesmedlem i Ry Cityforening, hvor vi gentagne gange har benyttet forskellige af de figurer i Peters repertoire. Peter besidder et unikt humør og en helt særlig evne til at involvere og underholde såvel børn som voksne. Jeg kan kun give Peter og Eventsupport mine største anbefalinger”

Steen Villumsen
Handelsbanken


Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team