Rollespil

 

Eventsupport er en af de førende udbydere indenfor rollespilsevents. Vi er specialister i rollespil for børn, for voksne, for sjov, for alvor – og som formidlingsredskab.

Vi har bl.a. arbejdet sammen med DR omkring de store Bardatræf i 2011 og 2012. Udover det underviser vi også museumsfolk og andre i kunsten at bruge rollespil som formidling og undervisning.

Mulighederne er mange, hvis I vælger at arrangere en rollespilsevent. Vi kan bl.a. levere: Sminkeværksted, smykkeværksted, våbenværksted, workshop med latex: lær at lave afrevne fingre, læderværksted og meget andet. Vi har fingeren på pulsen, og vi ved, hvad der er populært blandt børnene.

Vi tilbyder også store, komplette scenarier med massevis af engagerede rollespillere i flotte kostumer.

Vi kan naturligvis også lave tematiserede rollespilsevents, hvad enten det drejer sig om middelalder, tidsrejser, high fantasy eller …

Reference

Reference

“Eventsupport leverede en fantastisk indlevet og dedikeret indsats i arbejdet med at organisere og afvikle årets Bardatræf. Ingen tvivl om at Peter og hans crew for forholdsvis få midler lykkedes med at give publikum en oplevelse, der til fulde levede op til forventningerne”

Silas Gøtler
Danmarks Radio


Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team