Klasseteambuilding

 

Nu kan alle skoler og institutioner få mulighed for teambuilding til en fair pris. Eventsupport kommer til jer – og laver nogle stærke, tanke-vækkende og samtidig underholdende øvelser for børn og voksne.

Hvis I har brug for et rigtigt godt boost på det sociale sammenhold i klassen, skal fokus naturligvis lægges på kommunikationsøvelser, hvor børnene får nogle nye måder at være sammen på. Det er altid interessant at se, når roller bliver ændret i forhold til de daglige mønstre, man kender i klassen.

Et andet fokus kan være samarbejdsøvelser, som giver børnene et nyt syn på vigtigheden af at løfte i flok. Ved at lave øvelser, som kun kan gennemføres, hvis alle er med, kan vi få en god snak omkring vigtigheden af være en del af samarbejdet.

Har I brug for andre fokusområder, tager vi gerne en snak om dette også.

Vi kommer gerne ud på jeres skole og laver aktiviteter, som tilpasses jeres behov. Vi medbringer alle de nødvendige rekvisitter og erfarne og kompetente instruktører, som er vant til at arbejde med børn.

Reference

Reference

“Det var en rigtig god dag vi havde. Det var nogle simple og effektfulde øvelser, der satte dagligdagen i relief. De afspej-lede hverdagens samarbejde og kommunikation og vi fik lov til at reflektere over egen og andres rolle i hverdagen. Det var leg og det var sjovt for alle deltagere”

Peter Gregersen
Sct. Georgsgården


Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team