Historisk underholdning

 

Vi optræder med autentisk underholdning til historieske markeder, museer og andre steder, hvor der skal leveres gøgl, gags og fyrrige ildshow som i rigtig gamle dage.

Den gamle gøgler og plattenslager Mester Peder kommer til markedspladsen sammen med den unge knægt, Knægt. Her rejser de et ganske lille, men dog særdeles iøjnefaldende markedstelt og lokker, under larm og højtskrydende lovprisning af egne evner, publikum til teltet.

Et hylende morsomt historisk gøglershow, der vil gøre sig perfekt på alle former for historiske markeder.

Når mørket falder tungt over markedspladsen tænder Mester Peder faklen og den unge knægt, Knægt lader poi’erne hvirvle, Her jongleres med flammerne.

Her sluges og pustes ild til stor fryd for markedsgæsterne. Her bliver publikum inddraget i showet, der – med sin humoristiske stil – slet ikke ligner andre ildshows.

Reference

Reference

“I giver god energi fra jer. I
sætter jer ind i tingene og tager opgaven alvorligt. I er klar og til at få fat i under hele samarbejdet. Jeg benytter mig gerne af Eventsupport en anden gang”

Erik Chalatsis
Bork Vikingehavn


Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team