Hatteteater

 

Kufferten er fuld af sjove hatte – og børnene inviteres på scenen, hvor de selv kan vælge og vrage en hat og en rolle – og så skal der laves hatteteater.

I vores hatteteater får kreativiteten og legen frie tøjlerSammen med børnene improviseres små sjove teaterstykker, optrin og forestillinger.

Det er sjovt og finurligt – og de fleste børn får lyst til at blive stjerne for en stund i hatteteateret.

Forestillingen varer ca. 45 minutter – og består af en række små stykker og forestillinger, så ca. 15-20 børn når at komme med på scenen. Indimellem laves der sjove gags med børnene.

Kan nemt kombineres med sminketeater – og Hatteteatret kan også tematiseres – f.eks. som “Det Eventyrlige Hatteteater”, “Det Historiske Hatteteater”, “Jule Hatteteater”

Reference

Reference

“Det forløb da simpelt hen bare helt fantastisk! De gjorde det supergodt alle 4, og alle vores gæster var godt tilpasse, og børnene grinede højt under shows’ene. Det var ganske enkelt en succes, og vi var meget glade (og TRÆTTE), da vi rullede hjemover.
Tak for super event-support!”

Helena Davidsen
DONG Energy


Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team