Cirkus Minimus

 

Det forunderlige cirkusunivers appellerer til alle aldre. Cirkussproget er universelt og alle har et forhold til cirkus. Hos Eventsupport kan vi tilbyde cirkusevents i mange varianter.

Cirkus Minimus – Måske Verdens mindste cirkus. Book en forestilling med Cirkus Minimus, hvis du vil være sikker på at få sjov og aktiverende børneunderholdning i børnehøjde. Når Cirkus Minimus kommer til byen kan man være sikker på, at børnene, som kommer for at se forestillingen også bliver en del af forestillingen – og hvem har ikke drømt om at blive cirkusprinsesse for en stund?

Cirkusleg – Her kan børn og voksne kigge forbi og lære lidt cirkuskunst. Med monocykler, jonglering og magiske tricks får alle en på opleveren, når de kigger forbi vores cirkus-legeområde.

CIRKUSWORKSHOP

CIRKUSWORKSHOP

Et par dage eller en uge med cirkustema, hvor Eventsupport leverer opsætning, dekoration og dygtige artister til workshop for børn og voksne. Vi slutter af med et festfyrværkeri af en cirkusforestilling.


Reference

Reference

“En veloplagt kunstner, som forstod at håndtere også lidt “vanskelige” børn, så alt forløb glat. Børnene havde bare en fest med at grine af den “dumme” tryllekunstner – det var vældig underholdende.”

Helle Mussmann
Københavns Kommune


Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team