Ansigtsmaling og tattoos

 

Eventsupport sætter masser af kulør på tilværelsen – og på ungerne, når vi stiller op med ansigtsmaling og airbrush tattoo. Velegnet til cityforeninger, shoppingcentre og andre, der trænger til en makeover.

Flotte, farverige fjæs, der lyser op i gadebilledet. Det er resultatet, når I har haft besøg af de dygtige ansigtsmalere fra Eventsupport.

Vil tilbyder ansigtsmaling og airbrush tattoos til enhver lejlighed. En altid populær børneaktivitet.

Vi bruger naturligvis kun godkendte og sikre farver, maling og specialeffekter, når vi stiller op med vores workshops – og vores instruktører er superdygtige – og vant til at omgås børn.

Vores ansigtsmaling kan tematiseres. Måske skal I have besøg af en rigtig prinsesse, der laver de flotteste sommerfugle og prinsesse-makeup. Måske skal I have besøg af en forrygende farlig og drabelig pirat, der laver tatoveringer fra De 7 Verdenshave.

Eller måske skal i have en (u)hyggelig special FX workshop, hvor vi laver skudhuller, snitsår og teaterblodet flyder i stride strømme.

Reference

Reference

“Jeg har arbejdet professionelt sammen med Peter. Han har hyret mig som ansigtsmaler til forskellige events. Peter er en rigtig god underholder og jeg kan se, at børnene virkelig nyder hans shows. Hans arbejde er meget professionelt, han er velorganiseret og nem at arbejde sammen med. Jeg ser frem til at arbejde sammen med ham igen.”

June Alison
Ansigtsmaler


Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team