Børneevent

 

Eventsupport har en meget bred og alsidig baggrund indenfor projektledelse, eventudvikling, arrangementsafvikling og underholdning i børnehøjde.

Eventsupport står for troværdige og ærlige børneevents. Brug os til rådgivning eller praktisk arbejde, når du påtænker at lave aktiviteter, underholdning og events for børn.

Til daglig er vi 2 medarbejdere – og når vi er flest er vi 80. Klovne, gøglere, skuespillere, rollespillere, orker, ansigtsmalere, julemænd og nisser. Fastansatte og freelancere – der alle er legebørn ud over det sædvanlige.

Husk: Eventsupport løser også specialopgaver, når det drejer sig om børneunderholdning! På de kommende sider kan du se et bredt udsnit af vores mange børneevents og børneshows.

Finder du ikke det du søger, sørger vi for at finde det, du mangler. I mere end 20 år har jeg arbejdet med sjov og engageret børneunderholdning for børn og andre barnlige sjæle.
Med over 30 års erfaring inden for børneunderholdning, bruges vi ofte til rådgivning omkring børneevents i mange forskellige sammenhænge.
Vi hjælper f.eks. en bred vifte af butikscentre, når de skal udvikle og afvikle aktiviteter til børn – Vi laver historiske lege og middelaldergøgl på udvalgte markeder – Vi arrangerer rollespilsevents rundt omkring i landet – og vi kommer gerne ud med verdens måske mindste cirkus, Cirkus Minimus, når I skal holde familiedag i firmaet.

Til daglig er vi 4 legebørn – og når vi er flest er vi 80. Klovne, gøglere, skuespillere, rollespillere, orker, ansigtsmalere, julemænd og nisser. Fastansatte og freelancere – der alle er
legebørn ud over det sædvanlige.

Vi tror på synergien mellem børneevents og de store firmaevents. Når legen er bedst glemmer man tid og sted, og når vi opnår denne tilstand hos deltagerne i en teamevent, ved vi, at deltagerne får noget ud af aktiviteten.

Omvendt nyder vi at bruge vores logistiske erfaring, når der skal arrangeres underholdning eller aktiviteter for mange børn. For os giver det mening, at vi breder os over begge genrer.

Du er velkommen til at bestille vores specialbrochure med et bredt udsnit af vores mange børneevents og børneshows. Du er naturligvis også velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

Reference

Reference

“Engagerede, fantastisk humør og med en enestående evne til at involvere børn. Jeg anbefaler varmt Eventsupport!!”

Mai-Britt Vestergaard
Limfjords Camping og Vandland

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team