kids12

100 … på en skala fra 1-10

Succesfuld trivselsdag

Skoleelever gave 100 point ud af 10 efter herlig trivselsdag.

Efter en dejlig dag med teambuilding for 52 fra Billum Skoles 0. – 3. klasser, tikkede denne besked ind på messenger fra een af lærerne:

“Tak for en helt fantastisk dag trods vejret! I bilen hjem snakkede vi om dagen med ikke-SFObørnene. På spørgsmålet om hvordan de syntes dagen var gået kom svaret: Tjahhhh – på en skala fra 1 – 10 ….. så får de 100!!! Ikke så ringe endda, som man siger på vestjysk”Det er vi meget glade for. Teambuilding og trivselsdage for børn er (også) et af vores specialer. Vi elsker at arbejde med børn, for her har vi virkelig chancen for at teste os selv og vores øvelser.

Når man arbejder med børn skal man ikke forvente høfligt rygklapperi. Hvis du ikke leverer varen, falder hammeren prompte. Til gengæld er de heller ikke nærige med ros, når det man laver, falder i god jord. 100 ud af 10 mulige … tak for det!

Del
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team